Consells per preparar les vacances accessibles

Estem en ple estiu, això suposa l’arribada de les esperades vacances i amb elles les nostres ganes de viatjar augmenten atès que tenim més temps lliure per poder gaudir. Nosaltres us volem ajudar a preparar un viatge accessible amb uns senzills consells.

El primer de tot, per triar una destinació accessible és cercar informació prèvia, tant oficial a través de les webs de turisme de les ciutats; com en blocs o pàgines personals on altres persones expliquen les seves experiències i donen referències del nivell d’accessibilitat que pots trobar en determinats serveis o zones perquè et planteges com acudir-hi o buscar rutes d’accés alternatives. A nosaltres ens agrada molt com ho expliquen a www.sillerosviajeros.com

Una part molt important del viatge són els desplaçaments, podeu optar per utilitzar un vehicle adaptat que us ofereixi totes les garanties de comoditat i seguretat, o és possible que necessiteu utilitzar altres mitjans de transport. Per aquest motiu has de consultar, i si cal confirmar, quines opcions d’accessibilitat ofereixen, si tenen serveis d’assistència especialitzada addicionals i si cal fer reserves d’aquests serveis amb antelació.

Quan arribis a la destinació, si has de fer trajectes curts en transport públic hauràs de tenir a mà els mapes de metro o la xarxa de busos que solen tenir indicacions sobre la possibilitat d’accés amb cadira de rodes. També podeu localitzar telèfons de companyies de taxi que siguin accessibles.

Pel que fa a l’accessibilitat dels allotjaments, siguin del tipus que siguin: hotels, càmpings, apartaments, etc. és important no només saber si el recinte on t’allotgis té totes les facilitats per poder desplaçar-se a qualsevol zona i utilitzar tots els seus serveis, sinó també si els voltants té un nivell d’accessibilitat que et permeti sortir del complex al que t’allotges i poder fer una passejada tranquil·lament.

Un altre dels nostres consells és que tinguis una planificació sobre els llocs que t’agradaria visitar: museus, restaurants, parcs, platges, etc., perquè abans d’anar-hi hagis pogut cercar referències, és important cercar opinions d’altres usuaris que ens puguin ajudar per evitar algun disgust. I sobretot acudeix a les visites amb antelació per si sorgeixen imprevistos.

Finalment, encara que no menys important, sigui quin sigui el teu destí, has d’estar al corrent de les mesures de prevenció del COVID, ja que encara es poden plantejar diferents situacions en què sigui necessari portar mascaretes, fer-se test o estar al dia de la pauta de vacunació.

Finalment, us animem a que després del vostre viatge compartiu les vostres opinions sobre l’experiència que heu viscut, sempre de forma constructiva per dos motius: el primer ajudar altres persones que vulguin visitar aquest mateix lloc i la segona per ajudar a millorar si és que us heu trobat amb algun inconvenient.

Podeu trobar molta més informació sobre aquestes experiències de viatges a la web d’Equalitas Vitae equalitasvitae.com

Compartir en RRSS

Post relacionados