Seient giratori, la solució per a la família de Guillermo

Sovint a Rehatrans som nosaltres els que us expliquem les històries dels clients, però en aquest cas plasmarem la història de Guillem i la seva família, com ens la va explicar ell per escrit. Us animem a conèixer-los al vídeo.

“Tinc una tia de 91 anys que li resulta complicada l’entrada i la sortida del Volkswagen Tourán que tenim. A la família, a més de la meva tia, el meu pare té 80 anys i problemes de genoll i la meva mare és probable que hagi de tornar a operar-se de maluc pel que podríem tenir més “usuaris” en un futur proper. Vam veure un sistema similar en un vehicle a la porta de l’Hospital Clínic i em vaig quedar al·lucinat del funcionament. Per fi havia vist alguna cosa que ens podria ajudar amb les transferències de la meva tia!

Quan vaig arribar a casa vaig començar a buscar a internet i als pocs minuts era a la vostra pàgina web. El producte estava perfectament definit i era clarament el que necessitàvem. Ens vam posar en contacte i aquella mateixa tarda vam concretar una visita a les vostres instal·lacions amb Vanesa i Raúl.

El tracte va ser excepcional i fins i tot vam provar el seient amb el meu pare. Ens va agradar molt el rigor tècnic i que Rehatrans s’encarregués de l’homologació del vehicle a la ITV. Sortim encantats i triguem ben poc a formalitzar la comanda. I aquí estem ara desitjant tastar el seient giratori.

Crec que va ser una gran decisió confiar en Rehatrans per a la conversió del nostre vehicle. Les solucions de Rehatrans cobreixen moltes casuístiques i l’equip tècnic i comercial és una gran ajuda per guiar-te a la solució més adequada.”

Nosaltres donem les gràcies a Guillem a la seva família per la seva amabilitat i per l’entusiasme i la il·lusió amb què afronten la vida ara que els viatges són més còmodes per a ells.

Més informació sobre les nostres solucions d´accessibilitat aquí.

Compartir en RRSS

Post relacionados