Rehatrans creix un 35% el 2023 superant la crisi dels microxips de l’any anterior

* La companyia ha aconseguit el 2023 un rècord de comandes amb 700 unitats

* Destaca el creixement del 50% al sector sociosanitari

* Catalunya, Galícia, Aragó i Navarra són les comunitats autònomes que més han crescut

Madrid, 17 de gener del 2024. La companyia Rehatrans, líder a Espanya en solucions d’adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda (PMR), tanca 2023 amb 700 comandes de vehicles adaptats, cosa que significa un increment en el 35% respecte a l’any passat i la xifra més gran en més de 25 anys de trajectòria. L’empresa ha explicat que aquesta bona xifra es deu, en part, gràcies al recent alliberament de microxips al sector automobilístic.

En aquest sentit i pel que fa als canals de venda, el d’Empreses ha estat amb un 50% de creixement sobre 2022, el que més ha crescut, gràcies a les renovacions de les flotes al sector sociosanitari ja que l’any 2023 s’ha recollit la demanda no satisfeta dels dos anys anteriors, per la crisi dels semiconductors.

Alhora, el canal ‘Retail-Particulars’ ha aportat un creixement del 18%. Per part seva, el de ‘Taxi Adaptat’ s’ha incrementat en un 10%, reflectint símptomes de recuperació després dels anys de post pandèmia.

Rehatrans, que treballa a tot el territori nacional, per primera vegada ha aconseguit lliurar almenys un cotxe adaptat a totes les províncies d’Espanya, fet que demostra l’aposta estratègica de la companyia per oferir els seus productes i serveis a nivell nacional.

En aquest sentit, cal destacar que Catalunya, Galícia, Aragó i Navarra han superat el 50% de creixement de l’any anterior. Rehatrans garanteix el servei post venda a les 50 províncies espanyoles, gràcies a una xarxa de tallers col·laboradors homologats per la companyia.

Les marques Ford i Volkswagen suposen el 65% del total de les comandes. Seguides pel grup Stellantis, Mercedes Benz, Renault, Toyota, Nissan i MAN.

En paraules d’Olga Soriano, directora Financera de Rehatrans, “ens alegra compartir tan bons resultats, fa uns anys era un somni assolir els set milions d’euros en comandes que hem aconseguit aquest any. La nostra empresa acompanya el creixement d’un sector, el de les adaptacions per a persones amb mobilitat reduïda, que continuarà creixent perquè l’esperança de vida cada cop és més gran. L’equip Rehatrans afrontem el 2024 amb molta il·lusió perquè aquest any ens conduirà fins al 2025, any en què per fi podrem ampliar les nostres instal·lacions de manera molt important, passarem de 4.000 m2 a 20.000 m2, cosa que sens dubte farà millorar l’experiència dels nostres clients”.

Compartir en RRSS

Post relacionados